Video

Overgeven

30.09.2012 . 13.30

Bieber kotst van eigen muziek

Arme Justin Bieber. Zaterdag hij nogal moeite met zijn concert. Het 18-jarige tieneridool moest twee keer van het podium rennen om over te geven, schrijft de Amerikaanse krant USA Today. Voor zover we weten is dit de eerste keer dat Bieber hetzelfde reageert op zijn muziek als iedereen die geen fan van hem is. Volgens de krant was Bieber bekaf na meerdere soundchecks. 

Bieber trapte zaterdag zijn nieuwe tournee af, de komende maanden verzorgt de Canadese zanger ruim zeventig concerten in de Verenigde Staten en Europa. Na een uur ging het voor de eerste keer mis. Tijdens het nummer Out of Town Girl rende Bieber naar de coulissen om over te geven. "Het spijt me, ik moet het wat rustiger aan gaan doen", zei Justin toen hij weer op het podium verscheen.

Niet veel later ging het echter weer mis. Middenin het nummer Beauty and a Beat, zijn duet met Nicki Minaj, stormde Bieber wederom van het podium. Dit keer bleef het tieneridool langer weg, zijn fans verschrikt achterlatend. "Het is moeilijk, ik voel me niet geweldig en moet overgeven in het bijzijn van een hele groep mensen", grapte het tieneridool bij zijn terugkomst. "Houden jullie ook van me als ik op het podium over mijn nek ga?"

Justin, neem alle tijd van de wereld om weer aan te sterken. Kleine suggestie: een sabbatical van een jaar of twintig?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app