Onthouding

Een maand lang

30.09.2012 . 16.16

Kristen en Robert hebben geen seks

Robert Pattinson en Kristen Stewart doen er alles aan om hun relatie te redden. Ze gaan zelfs zo ver, dat ze nu op aanraden van een therapeut hebben afgesproken geen seks te hebben totdat alles weer goed is. Ze geven zichzelf een maand, maar dat vinden wij vrij optimistisch.

Een bron vertelt Mirror dat ze in gescheiden bedden moeten slapen en werken aan hun communicatie. Ook moeten ze herstellen van de diepe wonden die Kristen heeft veroorzaakt en vertrouwensoefeningen doen. 

De psycholoog die met dit huis-, tuin- en keukenadvies kwam, brengt naar verluidt 390 euro per uur in rekening voor zijn deskundigheid. Een middagje Dr. Phil leert je exact hetzelfde en is een stuk goedkoper, maar Kristen en Robert staan niet bekend om hun intelligentie.

Meneer de zielenknijper heeft het stel in ieder geval geadviseerd om op vakantie te gaan. Ze hebben gekozen voor het zonnige Brazilië en slapen in aparate bedden in een romantisch resort. De perfecte plek dus om geen seks te hebben. Not. Wij raden dan ook Miley Cyrus als hun volgende psycholoog aan. Zij heeft ten minste wat nuttig advies. Seks is namelijk goed voor relatie en houdt de wereld draaiende.

KStew en Rpattz gingen in juli uit elkaar, nadat Kristen vreemdging met regisseur Rupert Sanders. Nu zou Robert het haar hebben vergeven, maar moeten ze nog wel hard werken voordat hun relatie weer in oude staat is hersteld. Ze hopen dat ze dankzij de therapie in november weer samen gelukkig zullen zijn. Dan komt het laatste deel van de Twilight-serie uit en moeten ze dus met zijn tweeën de rode loper op.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app