HIEP HIEP

HOERA

02.10.2012 . 07.40

Winston Gerschtanowitz (1976)

Renate Verbaan bestelt vandaag via de lokale brasserie in ’t Gooi het uitgebreidste ontbijt dat er bestaat. Ze verrast daarmee haar jarige man Winston Gerschtanowitz die vandaag de 36 aantikt.

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat er een perfecter schepsel dan Winston in ons landje rondloopt. Winston is een übermensch. Kijk dan toch hoe aantrekkelijk deze Joods-Poolse knapperd is. Magistrale kaaklijn, fantastisch haar en het mooiste gebit van Nederland.

Hij is de natte droom van iedere couturier. Trek Winston iets aan en het staat hem. Witte v-hals, kek geel blazertje, blauwe kabeltrui. Alles past perfect. Het is om stikjaloers van te worden.

En dan hebben we het alleen nog maar over Winstons buitenkant. Maar hij kan ook een hoop. Winston is een carrièretijger. Bij RTL Boulevard heeft niemand het meer over Beau van Erven Dorens sinds Winston de items aan elkaar praat. En wat stellen Dancing on Ice, The Voice en de Postcodeloterij-show nou eigenlijk voor zonder Winston? 

Typisch dat er Nederlanders zijn die afgunstig doen over Winston. Op vele internetfora zijn gefrustreerde bloggers te vinden die hem een talentloos rijkeluiszoontje vinden. Wij weten wel beter. Kijk maar eens naar Winstons optreden in boyband 4 Fun (scrollen). Ok, Chris Zegers steelt de show. Maar Winston zingt een aardig zanglijntje mee. 

En het is natuurlijk geen toeval dat de soapserie Goudkust van de buis moest nadat Winston gestopt was met zijn indrukwekkende zoenscènes

Naast het vele harde werken neemt Winston het er in zijn vrije tijd ook lekker van. Hij speelt regelmatig een potje golf, gaat op zijn tijd een stukje varen en trekt zo nu en dan lekker hard op met z’n Audi S5. Daarnaast mag Winston advocaat Bram Moskowicz tot één van zijn boezemvrienden rekenen. Wat wil een mens nog meer?

Beste Winston, we wensen je een zalige dag met je idyllische gezinnetje. Wij kijken even naar dat liedje van je boyband die maar in het hoofd blijft zitten. Wat kan je eigenlijk niet?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app