HIEP HIEP

HOERA

05.10.2012 . 06.55

Jokertje (1990)

Vandaag nemen we niets serieus. Daarmee eren we Robert Minderhoud, a.k.a. Jokertje. De eeuwige tiener wordt 22 jaar. 

Wat je ziet is wat je krijgt bij Jokertje. Hij is het open boek onder de zoogdieren. Altijd vrolijk, altijd in voor een feestje, altijd gele gel in de kortgeschoren haartjes, altijd op jacht naar een vrouwtje, altijd onverstaanbaar. Op Jokertje kun je bouwen.

Hij was volgens z’n maatjes in Oh Oh Cherso de gekste van het stel, vandaar zijn bijnaam. Maar in de praktijk is Jokertje bovenal een schatje. Zo’n blaffend hondje dat nooit bijt. Kijk maar eens hoe hij op de versiertoer gaat. Beetje zenuwachtig en eigenlijk vooral heel schattig.

Gelukkig werden de uitspraken van Jokertje ondertiteld tijdens de Oh Oh-afleveringen. Dan lazen we tenminste wat voor nuttigs hij te melden had. Samenvattend: hij penetreert het liefst chickies met grote borsten, een strak buikie, een strakke kont en een lekker laagie make-up op.

Maar voorlopig gaat Jokertje niet meer achter de vrouwtjes aan. Hij slaapt tegenwoordig met de hoogblonde Shana (spreek uit als Sjaaaaaa-naaaaaa). En dat gaat zo lekker, dat ze zelfs zijn gaan samenwonen bij de ouders van Jokertje.

Een levensgenieter is het, die Jokertje. Mixdrankjes en stappen. Das het belangrijkste voor hem. Maar hij gaat ook vijf keer per week naar de sportschool en speelt trompet. Al heeft Jokertje daar tegenwoordig wat minder tijd voor, sinds hij druk is met zijn HBO-studie Facility Management

Jokertje heeft nog steeds fans. En dat weten de televisiebobo’s. Dus mag hij nog regelmatig op tv komen om opgewonden woordjes te brabbelen. Waaronder morgenavond bij het nationaal verkeersexamen op SBS6. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen.

Robert, we wensen je een dolle dag vandaag!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app