Geen schaamte

Kilo's blijven eraan

01.10.2012 . 19.07

Christina: "Ik ben een dikkerd"

We kunnen het niet ontkennen: het verschil tussen Christina Aguilera 10 jaar geleden en Christina Aguilera nu is ongeveer 10 kilo.

Toen ze doorbrak pronkte ze nog met haar blokjesbuik, maar in haar nieuwste video stopt ze haar vetrolletjes onder een korset. Zelf zit de zangeres daar helemaal niet mee, maar haar platenlabel is minder blij.

Volgens de zangeres moest ze van haar label jarenlang doen alsof ze een "dun, blauwogig meisje was", terwijl ze er eigenlijk Zuid-Amerikaans bloed door haar aderen stroomt. En daar hoort dus blijkbaar een voller figuur bij.

Na de tournee van haar succesvolle album Stripped was Christina ineens een stuk zwaarder en werd ze op het matje geroepen door de platenbazen. Die waren niet zo blij met de nieuwe appelwangetjes van Christina.

Onder druk viel ze weer af en was ze een tijdje graatmager, maar dat hield ze niet lang vol. Inmiddels zitten alle kilo's er weer aan, plus nog wat extra.

Christina vertelt aan Billboard dat dat zo blijft. Voor haar nieuwe album Lotus is ze niet van plan om ook maar een kilo kwijt te raken. "Tijdens een vergadering over Lotus heb ik ze verteld dat ze voortaan met een dik meisje samenwerken. Daar kunnen ze maar beter aan wennen."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app