HIEP HIEP

HOERA

09.10.2012 . 07.34

Georgina Verbaan (1979)

Vandaag speelt trompettist Rob de mooiste melodietjes voor zijn schatje Georgina. Mevrouw Verbaan is namelijk jarig en wordt 33!

We geven het meteen maar toe. Wij waren vroeger een beetje op Georgina. En stiekem zijn we dat nog steeds. Vanaf de eerste minuten dat ze als Hedwig Harmsen door GTST heen huppelde zijn we om. Niet alleen door haar geweldige acteerwerk. Meer door haar hele verschijning.

Want Georgina is nou eenmaal een prachtige meid. En ze is ook een beetje gek. Daar houden wij wel van, leuke gekke meisjes. We hebben dan ook met volle teugen genoten van haar reportage in Playboy. Oef! Wat was ze lekker. Ze liet zich niet voor niets zo uitdagend fotograferen. Ze deed dit omdat ze met de opbrengst haar achterstallige belastingen kon betalen. Jippie! Lang leve de Belastingdienst. En Georgina wenste ons veel ruk-plezier.

Door de blootreportage barstte de discussie over de borsten van Georgina los. Waren ze nou echt of nep? Hoe konden ze ineens zo groot zijn? Georgina zei dat ze echt waren, maar weinigen geloofden haar. Het kwam haar uiteindelijk zo erg de keel uit dat ze röntgenfoto's van haar borsten liet maken om aan te tonen dat ze echt zijn. Dat had van ons niet gehoeven. Wij geloven Georgina op haar woord.

En toen was daar nog dat 'zoenincident'. Georgina zoende in een café met een man die niet haar toenmalige vriendje Jort Kelder bleek. Een debiel met een camera had het gefilmd en 's avonds werden de beelden getoond in RTL Boulevard. Verkering uit, Jort teleurgesteld en Georgina boos op Boulevard. Presentatrice en vriendin van Georgina Daphne Bunskoek schaamde zich voor wat ze had uitgezonden. Wat een heisa om een zoen.

Inmiddels is Georgina al jaren gelukkig met trompettist Rob van der Wouw. Ze kregen twee jaar terug zelfs een dochter, Odilia Lilibet. Georgina komt om in het werk en lijkt populairder dan ooit. Wij gunnen het haar.

Lieve Georgina, een fijne verjaardag. Beloof je dat je nooit meer zo'n slecht liedje als Yo Quiero Bailar gaat maken? Dankjewel!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app