Raar verhaal

Alles ontkend

02.10.2012 . 19.49

Yolanthe: "We zijn niet geweigerd"

Niemand weigert Wes en Yo. Zegt Yo. Het koppel zou dit weekend geweigerd zijn bij de populaire club Air in Amsterdam, maar daar is volgens mevrouw Sneijder helemaal niets van waar. 

"Ik snap niet waar die rare verhalen steeds vandaan komen", zei de gefrustreerde voetbalvrouw tegen RTL Boulevard. Op het moment dat dit soort geruchten de ronde doen, maakt ze zich vooral zorgen over de tere ziel van haar man: "Ik vind het vooral voor Wesley vervelend."

Volgens Yolanthe was ze zondagavond uit eten met familie en vrienden in Amsterdam. "Onze auto stond in een garage vlak bij de club. Sommigen gingen feesten, wij gingen weg", laat Yo de wereld weten.

Ze stond zelf dus niet met Wes in de rij, maar haar vrienden wel. Die dropen af nadat ze racistische opmerkingen naar hun hoofd kregen, beweert Yo. "Dat had niets te maken met weigeringen. Onze vrienden wilden zelf niet meer naar binnen."

Een ooggetuige vertelde eerder aan AT5 dat het toch een beetje anders ging: "Ze werden geweigerd door de portier en begonnen stampij te maken en te schreeuwen dat ze in Italië wel op handen worden gedragen."

De twee zouden daarna zijn afgedropen naar Jimmy Woo om daar hun geknakte ego op te lappen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app