HIEP HIEP

HOERA

11.10.2012 . 07.44

Annette Gerritsen (1985)

Vandaag verorberen we een paar stukken kwarktaart op de huidige schaatskeizerin van Nederland. Annette Gerritsen wordt 27 jaar.

We kunnen niet wachten op het nieuwe schaatsseizoen. Eindelijk kunnen we dan weer genieten van onze arische landgenoten op de schaats, de geweldige dweilorkesten, rondjes van 30.7 en Mart Smeets met zijn neukertje Ria Visser als presentatoren. Heerlijk, hoe fijn Nederland soms kan zijn.

Maar de allerbelangrijkste reden waarom we straks weer trouw op zondag aan de buis gekluisterd zitten, is natuurlijk omdat we kunnen kijken naar de blonde, oer-Hollandse schoonheid Annette Gerritsen. De Ilpendamse is goed in schaatsen en goed in mooi zijn. Daar houden we van.

Annette is één van onze beste schaatsende sprinters van ons land. Maar echt veel prijzen winnen doet ze niet. Ja, ze pakt wel eens wat titels op de NK’s. maar dat zijn toch een beetje de nepkampioenschappen. Bij de mondiale wedstrijden zakt ze meestal door het ijs. Behalve in 2010 toen ze glansrijk een zilveren plak won op de 1000 meter tijdens de Olympische Spelen in Vancouver .

Ach ja, lekker belangrijk dat Annette niet zo vaak wint. De mannelijke schaatsfans krijgen toch wel een glimlach op het gezicht als ze Annette met haar lieflijke gezicht, schattige moedervlekje en een schaatspak aan op de kijkbuis zien.

En het mooie is dat Annette het schaatspak ook wel eens uittrekt. Voor wat fotoshoots bijvoorbeeld. Kijk maar mee. Met zwarte stippeltjes BH , met een wit, roze of rood lingeriesetje of naakt met de schaatsen in bad. aan. Ga zo door Annette!

Svennie Kramer had dat goed gezien. Voordat hij ging rollebollen met dat hockeymeisje, deelde hij namelijk de lakens met Annette. Hij maakte echter de grootste fout van zijn leven door bij haar weg te gaan. Maar toch hoeven we niet te treuren om Annette, want ze gaat tegenwoordig alweer een hele tijd met haar vriendje Thomas. Hij mag in zijn handjes knijpen.

Annette, geniet van deze feestelijke dag. En veel succes het komende schaatsseizoen. Mogen wij ook een keertje met je in bad? 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app