Afgeschermd

Geen eigen telefoon

02.10.2012 . 21.00

Britney behandeld als een kleuter

Britney Spears had een paar jaar geleden een zenuwinzinking en de gevolgen daarvan achtervolgen haar nog steeds. Ze is al niet de baas over haar eigen geld, en is nu gebleken dat ze zelfs niet zomaar mag bellen of internetten.

Het gemene X Factor-jurylid zou er totaal niet tegen kunnen om negatieve dingen over zichzelf te lezen. Daarom zouden haar ouders en haar verloofde Jason Trawick bepaalde websites op haar computer hebben laten blokkeren.

Ook houden ze haar telefoon goed in de gaten, fluisteren bekenden van Britney tegen Radar Online, om haar voormalige manager Sam Lutfi op afstand te houden. Ten tijde van haar inzinking was ze 24 uur per dag bij Lutfi in de buurt en haar familie wil voorkomen dat ze weer met hem in contact komt. Britney en Jason delen daarom een telefoon die het nummer van de ex-manager nummer blokkeert.

Lutfi was voordat hij met Britney samen ging werken een roddelfotograaf en laat het er niet bij zitten dat hij nu weer een onbekende nobody is. Laatst kwam hij met wilde verhalen dat Britney vroeger crystal meth gebruikte en dat is nou juist het soort nieuws waartegen de zangeres volgens haar familie beschermd moet worden.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app