Is 't weer aan?

openbaar gevoos

03.10.2012 . 08.01

Rihanna en Chris duiken toilet in

De geruchten dat Rihanna en Chris Brown weer een setje zijn, worden steeds hardnekkiger. Volgens New York Post hebben de twee er gisteravond samen flink op los gefeest en zijn ze na een publiek partijtje tongworstelen samen op het toilet van een club beland. 

Brown zou zich met vriend en collega rapper Bow Wow hebben vermaakt in nachtclub Griffin in New York. Niet veel later arriveerde Rihanna met haar entourage.

Volgens een bron zaten de twee niet ver van elkaar. "Op een gegeven moment liep Chris naar Rihanna's tafel. Hij trok zijn shirt omhoog en begon sensueel te dansen. Vervolgens ging Rihanna danste met hem mee en niet veel later stonden ze te zoenen, waar iedereen bij was." Boefjes.

Ooggetuigen zagen de twee tortelduifjes vervolgens samen naar de wc verdwijnen. Toen ze weer naar buiten kwamen, zag Rihanna er een beetje verwilderd uit. Misschien hebben ze een verhitte discussie gehad over de aanstaande presidentsverkiezingen, maar das niet zo heel waarschijnlijk.

De twee hebben nog tot vier uur 's nachts gefeest en verlieten de club daarna een paar minuten na elkaar. Waarschijnlijk om hun toilet-bezigheden af te maken of over te doen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app