Trouwring-gate

Geen ring meer om

03.10.2012 . 13.57

Huwelijk van Matthijs voorbij?

Matthijs van Nieuwkerk draagt zijn trouwring niet meer. Volgens weekblad Story droeg de presentator van De Wereld Draait Door zijn ring voor het laatst in februari tijdens de opnames van het tv-programma College Tour. Daarna verdween de ring, letterlijk en figuurlijk, uit beeld. Is het huwelijk tussen Matthijs en zijn vrouw Karin nu definitief voorbij?

De Van Nieuwkerkjes gingen in 2007 ook al uit elkaar omdat womanizer Matthijs niet van andere vrouwen af kon blijven. Volgens weekblad Viva ging Karin regelmatig op de redactie langs om te kijken met wie hij het nu weer deed. "Het enige wat hem lijkt te interesseren, is zoveel mogelijk dames in zijn bed krijgen. Echt, als er een nieuwe stagiaire was, zagen we het alweer", zei een anonieme bron tegen het blad.

Het stel besloot toen om een korte break in te lassen en Matthijs ging een tijdje ergens anders wonen. “Ze wilde het uiteraard niet, maar toch begreep ze er wel wat van. Ze heeft gelukkig geduld gehad,” vertelde hij later in een interview met tijdschrift PARK. 

De woordvoerder van de presentator wil niks zeggen over de trouwring-gate. "Ik geef daar geen antwoord op. Het gaat niemand iets aan waarom Matthijs zijn trouwring niet meer draagt." Waarom wordt niet gewoon gezegd wat de reden is dat hij geen ring meer draagt? Dan zou er een einde komen aan de geruchtenstroom die al sinds de eerste scheuren in het huwelijk aan de gang is.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app