Jonkie

Antwerpse Nicolas

03.10.2012 . 14.26

Gordon weer verliefd op broekie

Het is weer zover: Gordon is verliefd. Weekend heeft de zanger gespot met een model uit Antwerpen en als we het weekblad mogen geloven, doet deze jongen zijn hart sneller kloppen.

Weekend sprak Nicolas na afloop van een optreden van LA The Voices. Het model had geen idee dat zijn nieuwe vriend zo bekend was. In België en Spanje, waar Nicolas veel is, is Gordon lang niet zo bekend als in Nederland. Veel tijd om informatie uit te wisselen, hebben de tortelduifjes ook nog niet gehad. Ze kennen elkaar pas kort. 

Nicolas en Gordon hebben elkaar twee weken geleden leren kennen in restaurant MoMo in Amsterdam. Nicolas vertelt: “Ik wist helemaal niet wie hij was. We stonden samen aan de bar en raakten aan de praat. Er was meteen een leuke klik en we wisselden telefoonnummers uit.”
Het model vindt Gordon heel leuk, maar noemt hem nog niet zijn vriendje: “Ik wil niet te hard van stapel lopen, we kennen elkaar pas net.”

Ondertussen zouden Gordons vrienden zich een beetje zorgen maken om de zanger. Toen het uitging met Raoulomdat Gordon vreemd ging met Terry – zwoor de zanger dat hij nooit meer een jongere vriend wilde. Een man van minstens 30 met een serieuze carrière, dat wilde hij. Nicolas lijkt jonger, maar misschien werkt het deze keer wel.

We hopen het voor Gordon, moet ‘ie het alleen niet weer zelf verpesten door in het openbaar een ander af te lebberen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app