2 maanden

De bak in

03.10.2012 . 17.41

Kempi wilde b*tch doodslaan

Arme Kempi. De 26-jarige rapper mag twee maanden vaarwel zeggen tegen zijn vrijheid. Hoezo? Ach, hij mishandelde zijn vriendin een beetje in september 2011.

De Rotterdamse rechter heeft dit woensdag besloten, meldt Omroep Brabant. Kempi had het vermoeden dat zijn vriendin vreemdging en dat is natuurlijk een grote zonde. Hoe groot? Zo groot dat hij haar bij haar enkels heeft beetgegrepen en haar de trap af sleurde. En oja, hij probeerde haar daarna nog met een riem te wurgen. Zal haar leren.

Kempi was zelf niet aanwezig tijdens de zitting, maar heeft de mishandeling bekend. Via Twitter heeft hij zijn volwassen reactie gegeven: "Twee maanden voor huiselijk geweld, had die b*tch dood moeten slaan voor roekeloos neuken met rappers. Maar goed, leven gaat door."

Het leven gaat inderdaad door, Kempi. In de bak.

UPDATE: tegenover het online hiphopmagazine State Magazine zegt Kempi vandaag het volgende: “Ik heb een fout gemaakt die ik niet terug kan draaien, maar sindsdien heeft iedereen gezien hoe ik mijn best heb gedaan en mijn leven heb gebeterd. Ik heb ook gewoon contact met mijn ex. Dertien maanden na dato word ik gepakt voor een heel ander conflict. Dit is Kempi, de zogenaamde gangstarapper, versus Justitie. Ik vind het niet erg en begrijpelijk wat velen nu denken."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app