doodsbang

'teef neerschieten'

05.10.2012 . 07.14

Mariah beveiligt zich tegen Nicki

De oorlog tussen American-Idol juryleden Mariah Carey en Nicki Minaj woedt maar door. Zangeres Mariah onthulde tegenover tv-station ABC dat ze extra beveiliging in de arm heeft genomen omdat Nicki Minaj haar op de set heeft gedreigd neer te schieten. 

Volgens journaliste Barbara Walters van ABC zou Nicki aan het einde van de opnames tegen Mariah hebben gezegd: “Als ik een pistool had, zou ik de teef neerschieten.” Mariah, die geen moment overweegt uit het panel van het populaire programma te stappen, zou daarop extra beveiliging hebben ingehuurd.

Nicki ontkent de beschuldigingen in diverse tweets. “Oh natuurlijk, nu gaan we roepen dat ik iets zou hebben gezegd over een pistool. En mensen geloven dat omdat ik een zwarte rapper ben.” En in een volgende tweet: “Vreemd genoeg heeft geen camera of microfoon deze uitspraak opgepikt.”

Andere uitspraken van Nicki werden wel op tape gezet. Zo is op een video van TMZ te horen hoe Nicki tekeer gaat tegen Mariah. Zo is onder meer duidelijk te horen dat ze Mariah toeschreeuwt: “Ik pik je arrogantie niet meer, ik sla je knock-out.”

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app