XXX

30 minuten

05.10.2012 . 11.43

Sekstape Hulk Hogan uitgelekt

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: de sekstape van Hulk Hogan is gelekt. Dat het bandje bestond, was al bekend. Maar de spierbundel had het verschijnen ervan door de rechter laten verbieden. Tevergeefs want website Gawker heeft nu zestig seconden van de video online gezet. Hulk ziet groen van woede, hij eist een verbod op de tape.

In totaal duurt het filmpje dertig minuten. In de video deelt Terry Gene Bollea, zoals Hulk Hogan echt heet, de lakens met Heather Clem, de ex van zijn beste vriend. Terwijl Hogan en Heather bezig zijn, is er nog een andere mannenstem te horen. "Als jullie me nodig hebben, ik ben in het kantoortje", zegt de man. Wie hij is, is niet bekend.

Tijdens de sekspartij gaat Hogan zijn telefoon opeens. Hij zegt dat hij moet opnemen omdat het misschien zijn zoon Nick is. Om het nog wat ongemakkelijker te maken: de ringtone is een liedje van zijn dochter Brooke. De 59-jarige worstelaar vertrekt meteen na de daad omdat hij midden in de nacht nog een afspraak met zijn zoon heeft. 

Hogan is woedend dat de tape is uitgelekt. Hij heeft een boze brief naar de website gestuurd waarin hij dreigt met een rechtszaak. Zijn advocaat David R. Houston zegt tegen TMZ: "De video is gemaakt zonder zijn toestemming. Hij wist ook niet dat er gefilmd werd. We gaan er alles aan doen om uit te zoeken wie dit heeft gedaan."

De Hulk hoeft zich niet te schamen voor z'n gefilmde huisvlijt, hij is namelijk in goed gezelschap: Kim Kardashian, Kanye West, Pamela Anderon en Paris Hilton hebben er ook een.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app