Op Volle Toeren

Mick in Mokum

05.10.2012 . 19.21

Is Ali B een ordinaire dief?

Ali B gaat als een malle met zijn programma Ali B Op Volle Toeren. Iedereen loopt met ‘m weg, van kleinkind tot oma. Maar heeft hij het concept wel helemaal zelf bedacht? Twee dames die zeggen te werken bij de TROS beweren van niet.

De vrouwen zochten contact met RTL Boulevard om te vertellen dat zanger Mick Harren twee jaar geleden een dergelijk idee heeft voorgelegd. "Het programma zou Mick in Mokum heten", zo laat de zanger zelf weten. "Ik ben daar geweest met een format en ik heb het allemaal afgewacht. Het is wel een beetje wrang, maar je moet niet bij de pakken neer gaan zitten", relativeert Mick.

 Volgens de TROS klopt er helemaal niks van dit verhaal. "Het is onzin. Er zijn wel meer programma's die iets met rappers doen." Volgens de zender lijkt het alsof het om plagiaat gaat, maar dat zou niet kloppen. "Dat is niet zo, want wij hebben het zelf bedacht."

Het is niet de eerste keer dat zanger Harren zich gepasseerd voelt. Eerder zou hij met rapper Lange Frans en topcrimineel Willem Holleeder de studio induiken om een nummer op te nemen, maar toen puntje bij paaltje kwam, waren ze Mick vergeten te bellen. Hij nam z'n verlies niet zo goed op en begon als een klein kind om zich heen te slaan.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app