Idols

De boel sussen

06.10.2012 . 17.22

'Nicki en Mariah? Niks aan de hand'

Het is natuurlijk een feest om te zien hoe Nicki Minaj en Mariah Carey elkaar afmaken, maar of het ook goed is voor de reputatie van American Idol is nog maar de vraag. De producenten voelen nattigheid en proberen nu de boel te sussen.

"We steunen en houden van alle juryleden en het fantastische werk dat ze leveren. We kunnen ons geen betere groep indenken om het volgende Amerikaanse idool te vinden", laten de producenten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Ze noemen de berichtgeving rond de catfight 'speculatief' en 'onjuist'.

Speculatief? Beste producenten, jullie waren erbij, toch? Tja, als doodsbedreigingen en heel vaak b*itch schreeuwen jullie idee is van een warme vriendschap...

Volgens oud-jurylid Steven Tyler (die van Aerosmith) is de hele boel verzonnen om de kijkcijfers omhoog te krijgen: "Natuurlijk is het nep", zegt de oude rocker tegen OK! Magazine. "Wat denk je zelf?"

Naar aanleiding van een meningsverschil over een auditie brak deze week de hel los achter de jurytafel van American Idol. Nicki liet geen spaan heel van haar collega: “You think I’m playin’, get your big ass on up and go. Bitch you can go… Bitch you can go… Bitch you can go! Say one more thing to me!". Gezellig wel. 

Nicki zou voorafgaand aan de show ook al gedreigd hebben om Mariah knock-out te meppen. Mariah poept tien kleuren in haar broek en zei tegen tv-station ABC dat ze extra beveiliging in de arm heeft genomen omdat Nicki haar op de set heeft gedreigd neer te schieten. 

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app