Held

Ch(a)rismatisch

06.10.2012 . 20.40

Rihanna's pa houdt écht van Chris

De vader van Rihanna heeft nogmaals benadrukt dat hij het geweldig zou vinden als het weer helemaal goed komt tussen zijn dochter en Chris Brown. Dat hij papa's kleine RiRi in elkaar heeft gerost, moeten ze dan maar snel vergeten. "Chris heeft veel meer in huis dan de wereld weet. Ik hou echt van die jongen", gaat Fenty verder. "Hij is zo charismatisch en heeft altijd zo veel respect voor me. Dat vind ik echt geweldig aan hem."

 "Ze houden van elkaar en dat is altijd zo geweest", zegt Ronald Fenty tegen In Touch Weekly. "Rihanna is gelukkig als ze bij hem is. Zolang zij gelukkig is, ben ik dat ook en dat zou de rest van de wereld ook moeten zijn." Wat is het toch heerlijk om te weten dat ouders altijd het beste met hun kinderen voor hebben.

En het lijkt erop dat deze hij zijn schoonzoon binnenkort weer in de armen kan sluiten. Rihanna en Chris Brown zijn na een publiek partijtje tongworstelen naar verluidt samen op het toilet van een club beland. Vervolgens zette Chris zijn vriendin, model Karreuche Tran, aan de kant. Met tegenzin, want het liefst zou hij ze allebei houden

Maar paps, ben je dan niet bang dat Chris je oogappeltje binnen de kortste keren weer in elkaar timmert? "Iedereen maakt fouten en die kun je iemand niet eeuwig kwalijk blijven nemen. Iedereen verdient het om vergeven te worden." Hartverwarmend. 

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app