Knock-out

Gevecht van de eeuw

07.10.2012 . 18.16

Tan Mom wil tegen Octomom boksen

Als het aan Tan Mom ligt, slaat ze Octomom binnenkort knock-out. De superbruine moeder heeft de moeder van een achtling uitgedaagd: ze wil een Mom vs. Mom-bokswedstrijd organiseren.

Patricia Krentcil, zoals Tan Mom eigenlijk heet, is ervan overtuigd dat ze Nadya Suleman (Octomom) makkelijk kan verslaan. Ze verwacht niet meer dan een nagel te breken, vertelt ze aan Huffington Post.

De baas van het bedrijf Celebrity Boxing, Dan Feldman, ziet wel brood in de knokkende moeders. Hij denkt dat Octomom zou winnen, omdat zij volgens hem een stuk beter in vorm is dan de verschrompelde Tan Mom.

Da's aardig van Feldman, want hij was vorige maand nog heel boos op Octomom. Ze zou meedoen aan het door hem gesponsorde televisieprogramma Celebrity Boxing, maar gedroeg zich verre van voorbeeldig. Nadat ze de hand van een tegenstander had gebroken, mocht ze niet meer aan het progamma meedoen.

Tan Mom heeft Octomom nog nooit ontmoet en de twee hebben voor zover bekend geen ruzie, dus het gaat haar puur om de aandacht. Octomom heeft nog niet op de uitdaging gereageerd, maar aangezien ze blut is en het eventuele salaris goed kan gebruiken, gaan wij ervan uit dat we de twee gekke moeders binnenkort in de ring zullen zien.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app