Aan uit

Toewijding

08.10.2012 . 08.07

Katy Perry dumpt John Mayer nu echt

Katy Perry is weer vrijgezel. Volgens RadarOnline zou de zangeres John Mayer nu definitief hebben gedumpt omdat hij ‘zich maar niet wil toewijden aan hun relatie’.

"John wil niet volledig voor de relatie gaan en hij bleef Katy wijsmaken dat hij zou veranderen, maar dat gebeurde maar niet. Katy was stapelgek op John en daarom bleef ze hem nieuwe kansen geven. Nu is ze het zat", aldus een insider.

Hij vervolgt: "John was ook dol op Katy, maar blijkt niet aan Katy's eisen te kunnen voldoen. Zij wil een man die voor honderd procent voor haar gaat en daar is John nu eenmaal de man niet naar. Hij verdween soms vijf dagen om haar dan vervolgens uit het niets op te bellen en wist haar dan toch weer te charmeren."

Aan uit aan uit aan uit

De knipperlichtrelatie tussen Katy en John begon in augustus, maar het stel ging amper twee weken later alweer uiteen. Een paar weken later verzoenden ze zich weer, maar ditmaal lijkt de breuk definitief.

Katy organiseert overigens op 23 oktober een zogenaamd scheidingsfeest om, wat haar tweede huwelijksjubileum met Russell Brand zou worden, ‘te vieren’. De scheiding tussen Katy en de Britse komiek werd in juli officieel.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app