Klaar mee

Niet ons probleem

08.10.2012 . 16.40

Beyoncé heeft het gehad met Rihanna

Beyoncé is klaar met Rihanna. De zangeres, die getekend is op het platenlabel van manlief Jay-Z, blijft maar zuipen, feesten en met foute mannen flirten en dat wil mama Bé niet hebben. Volgens Now Magazine heeft ze haar echtgenoot opgedragen afstand van de zangeres te nemen.

Een vriendin van Beyoncé vertelt het tijdschrift dat de zangeres de hoop heeft opgegeven dat het nog goed komt met Rihanna. Het kortgeknipte feestbeest is de weg kwijt en Beyoncé is bang dat het niet meer goed komt. Ze probeert Jay-Z ervan te overtuigen dat haar problemen niet die van hen zijn. 

Volgens het tijdschrift zou Beyoncé hebben gezegd: "Dit drama blijft maar doorgaan en mensen hebben er last van, alleen maar omdat zij gewoon niet volwassen wil worden."

Rihanna haalt week na week de roddelbladen met haar wilde gefeest. Vorige week twitterde ze nog een foto waarop ze te zien is met een stripper tussen d’r benen en kotste ze een club onder om daarna lekker door te feesten en kwam ze te laat voor een optreden.

De meeste kritiek kreeg de zangeres toen ze haar ex-vriendje Chris Brown succes wenste in de rechtszaal. De zanger moest zich melden zodat de rechter kon oordelen over z’n proeftijd. Hij moest zich gedeisd houden nadat hij Rihanna in 2009 bont en blauw had geslagen. Het paar ging na de vechtpartij uit elkaar, maar lijkt elkaar toch weer gevonden te hebben. Vorige week doken ze nog samen het toilet van een club in.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app