Rihanna?

Karrueche?

08.10.2012 . 18.53

Chris Brown, wat wil je nou?!

Geen touw meer vast te knopen aan Chris Brown. Gaan hij en model Karrueche Tran eerst uit elkaar, omdat blijkt dat Brown nog gevoel heeft voor Rihanna, daarna gooit 'ie een filmpje online met de boodschap van twee vrouwen tegelijk te houden, en nu…? Nu schijnt hij Karrueche gewoon weer terug te willen. Pfff…

Brown zou het model constant hebben gebeld en ge-sms’t na de breuk. Hij wil haar laten weten dat ‘ie nog steeds van haar houdt en haar ontzettend graag terug wil. “Chris praat aan een stuk door met Karrueche, sinds ze hem heeft gedumpt. Ze heeft het uitgemaakt, omdat hij schaamteloos in het openbaar zo innig met Rihanna was. Maar nu vertelt hij haar hoe erg het hem spijt en hoeveel hij van haar houdt”, vertelt een bron aan Radar Online.

“Ze is erg gekwetst en kan het er nu nog niet over hebben. Karrueche wil een pauze van dit alles en ze weet dat Chris altijd alles wil wat hij niet kan krijgen. Ze vindt dat hij volwassen moet worden en ze kan ‘m niet meer vertrouwen.” Gelukkig voor Tran staan de mannen in de rij als het aankomt op een date met haar. “Tran wordt door gigantisch veel jongens versierd en haar vriendinnen willen haar graag koppelen. Ze heeft de liefde nog niet opgegeven, maar zoekt gewoon iemand die oprecht is in een relatie”, aldus de bron. We wensen Karrueche veel succes met haar speurtocht.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app