Huisje

Boompje, baby

09.10.2012 . 07.39

BREKEND: Mario Balotelli is getemd

Mario Balotelli heeft eindelijk het licht gezien. De rebelse voetballer is weer terug bij Raffaella Fico, zijn ex-vriendin en moeder van zijn toekomstige kindje. En om het geluk dan maar gelijk compleet te maken, gaan de twee gezellig hokken.

De relatie van Balotelli en Fico verliep alles behalve moeiteloos. Toen Fico eerder dit jaar claimde het kindje van Balotelli te dragen, wilde hij hier niets van weten, maar het lijkt erop dat hij nu toch eindelijk volwassen is geworden. In een verklaring van een paar dagen eerder zegt Balotelli: “Ik heb besloten het opnieuw te proberen met Raffaela. De DNA-test heeft ook niks met dit besluit te maken. In elke situatie zou ik om zo’n test hebben gevraagd, niet alleen bij Raffaela.”

Mario nam tijdens de verklaring ook even de tijd om door het stof te kruipen. “Het spijt me voor alles wat er de afgelopen maanden is gebeurd en bovenal voor alles wat er is gezegd en geschreven. Ik verzoek jullie wederom om respect op te brengen voor mijn privéleven, dat in de toekomst daadwerkelijk privé moet blijven.”

liefdesnest

Dat gezegd hebbende, is het nu hoogste tijd voor Mario en zijn zwangere liefje om huizen te shoppen. Het liefdesnest van de twee tortelduifjes komt in Italië te staan, heeft een oppervlakte van 250 m2 en gaat ruim 925.000 euro kosten, meldt Daily Mail.

Het zal het kindje, dat met Kerst wordt geboren, aan niks ontbreken. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over het Italiaanse Brescia en is vlakbij de bergen. Kan Mario de buggy lekker voortduwen in de natuur. Wat een familieman.

Kindjes

Elke kamer wordt voorzien van een spiegel in de volledige lengte en de slaapkamer heeft een luxueus rond bed. Om nog meer kindjes in te maken misschien? Het enige wat ontbreekt aan het appartement, zijn boekenkasten. Balotelli heeft zijn architect Elisa Bianchi laten weten vrij weinig te lezen. Nu maar hopen dat hij de gebruiksaanwijzing van de commode wel snapt.
 

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app