Man in Bak

Gearresteerd

10.10.2012 . 16.45

De vuile was van Will Smith

Will Smith liet de wereld afgelopen mei al zijn losse handjes zien, toen hij een paparazzo op zijn lazer gaf die hem een kusje wilde geven. Maar dat is peanuts vergeleken bij dit verhaal: de acteur is gearresteerd wegens mishandeling, waarbij iemand bijna blind werd.

Het gebeurde 23 jaar geleden, dat dan weer wel. Al die tijd heeft de boef het geheim gehouden, maar goed: beter laat dan nooit. The National Enquirer schrijft deze week uitgebreid over het schandaal, melden verschillende Amerikaanse media.

Uit de politiedossiers blijkt dat Will het aan de stok kreeg met een werknemer van een platenmaatschappij en zijn lijfwacht op de man af stuurde. Een echte vent, die Will.

De bodyguard stortte zich op de man, waardoor deze een fractuur aan zijn oogkas opliep. Smith, destijds twintig lentetjes jong, werd aangehouden en aangeklaagd voor onder meer zware mishandeling. De aanklachten werden later allemaal ingetrokken. Will moest wel een nachtje in de cel doorbrengen. Volgens een bron was dat 'de ergste nacht die de acteur ooit heeft gehad. De arme schat.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app