advertentie
advertentie
advertentie

Op 't randje

Zware bevalling

10.10.2012 . 20.48

Tori Spelling bijna doodgebloed

Actrice Tori Spelling is ruim een maand na haar extreem zware bevalling eindelijk een beetje bijgekomen. In een interview vertelt ze openhartig dat ze bijna haar vierde kind moest opgeven, omdat ze anders was doodgebloed. En wij maar denken dat Barbie een zware bevalling had...

Tori Spelling bijna doodgebloed
Tori Spelling was bijna doodgebloed

Tori werd een maand na de geboorte van haar derde kind zwanger van haar vierde kind. Dat leek goed te gaan, maar na acht weken zwangerschap werd ze gediagnostiseerd met een aandoening die interne bloedingen veroorzaakt. 

Dat leverde flink wat problemen op. Spelling dacht onder andere dat ze een miskraam kreeg, moest de laatste vier maanden van haar zwangerschap op bed doorbrengen en had in totaal negen bloedingen. 

Op 30 augustus kon ze dan eindelijk het leven schenken aan haar zoon Finn, maar drie weken later lag ze alweer in het ziekenhuis. De wond van de keizersnede was opgesprongen waardoor een immense bloeding was ontstaan. Het had dus maar een haartje gescheeld en Tori was er niet meer. Gelukkig is alles goed gekomen en kon de actrice haar verhaal een maand later doen aan US Weekly.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

WTF.nl op WhatsApp!

Meest gelezen

advertentie
advertentie
advertentie

Download de app

What the freak?! #33

advertentie
advertentie