Feest in LA

Knotsgekke moeder

11.10.2012 . 21.00

Lindsay ontvlucht New York

Nadat de hele wereld kon meegenieten van de schreeuwende ruzie die Lindsay Lohan in New York met haar moeder Dina had, heeft LiLo besloten de benen te nemen. Ze zat vandaag lekker in een privévliegtuig naar Los Angeles om daar feest te gaan vieren, zonder haar gestoorde mama.

Lindsay en Dina kregen woensdagavond midden in de nacht ruzie, na een avond wild feesten. Ze hadden het onder andere over het cocaïnegebruik van Dina en het feit dat Lindsay omgerekend 31.000 euro aan haar moeder had geleend. Mama Lohan ontkent nu dat ze dat geld ooit ontvangen heeft.

We konden de volgende ochtend allemaal meeluisteren, want Lindsay's zat tijdens de ruzie met haar vader Michael aan de telefoon. Hij nam het gesprek op en stuurde het naar roddelwebsite TMZ, die het bandje vervolgens online zette. Gezellige familie, inderdaad.

Lindsay en Dina werden uiteindelijk door de politie uit elkaar gehaald. LiLo hield aan de ruzie een snee in haar been over en voelde zich blijkbaar niet meer veilig in New York. Ze was door het energiedrankje Mr. Pink ingehuurd om gastvrouw te zijn bij op een feestje in Los Angeles, en in plaats van wat rust te nemen na alle hectiek, greep haar kans om New York te ontvluchten.

Op TMZ staat een foto van Linsday in het vliegtuig samen met een paar medewerkers van Mr. Pink. Haar broer Michael, die ook bij de ruzie tussen zijn zus en moeder aanwezig was, is meegegaan naar Los Angeles. Dina is alleen achtergebleven in New York, gelukkig heeft ze haar cocaïne nog.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app