Volop affaires

Duwde figurantes aan

13.10.2012 . 09.32

Danny DeVito is een oude viezerik

Danny DeVito gaat na 30 jaar huwelijk bij zijn vrouw Rhea Perlman weg. Vervelend nieuws, maar geen shocker voor mensen die met de acteur hebben gewerkt. Aan Radaronline.com vertelt een bron dat DeVito regelmatig affaires had met mooie jonge aanstormende talentjes.

Volgens de insider, die anoniem wil blijven, legde DeVito het op de set van de film Hofta (1992) aan met een jonge blonde figurante. De twee zouden geregeld in de limo van de ster verdwijnen. De anonieme spion vermoedt dat de vrouw het vooral deed in de hoop dat DeVito haar beroemd zou kunnen maken.

Iedereen op de set zou van de affaire hebben afgeweten. "Ik vond het zielig voor Rhea, en ook voor het meisje, want ze was gewoon een naïef kind."

Eerder deze week werd de scheiding van de DeVitotjes aangekondigd. De twee leerden elkaar in 1982 kennen op de set van Taxi en daar sloeg de vonk over. Een vriend en woordvoerder van het stel heeft tegenover New York Daily News ontkend dat één van de twee een relatie met een ander heeft. Er zijn geen namen genoemd, maar je mag drie keer raden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app