MC en DJ

Vriendin gedisst

13.10.2012 . 19.37

Rappen met Gwyneth & Cameron Diaz

Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow kunnen meer dan alleen acteren: ze hebben een filmpje opgenomen waarin ze rappen en beatboxen. Het resultaat is een beetje vreemd, maar wel lekker.

De twee vriendinnen namen de video op voor een andere vriendin, presentatrice en comedienne Chelsea Handler. Chelsea heeft al jaren een talkshow op de Amerikaanse zender E!, waarin ze beroemde gasten ontvangt en harde grappen maakt.

Het programma is onlangs helemaal vernieuwd en Chelsea presenteert haar show nu vanuit een andere studio. Om haar te feliciteren, namen Cameron en Gwyneth een rap op waarin ze hun vriendin belachelijk maken.

Chelsea maakt vaak grapjes over haar eigen drankgebruik en haar seksuele avontuurtjes en daar maken de twee actrices dankbaar gebruik van, schrijft People.

Terwijl Cameron het beatboxen voor haar rekening neemt, rapt Gwyneth onder andere dat Chelsea zichzelf in Hollywood omhoog heeft geneukt, dat haar vriendinnen niet meer met haar uit willen omdat ze te veel drinkt, en ze hebben het zelfs over de bedprestaties van Chelsea's ex, rapper 50 Cent.

Wij kijken nu al uit naar de volgende productie van 'Emcee Gwyneth Paltrow' en 'Deejay Jazzy Cameron Diaz'.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app