Filmpje

Pakistaanse heldin

14.10.2012 . 10.37

Madonna stript voor 14-jarig meisje

Zo slecht gaat het niet met de tour van Madonna, maar de diva kan altijd wat extra aandacht gebruiken. Haar stripact tijdens een uitverkochte show wijdt ze aan de 14-jarige Malala, die in Pakistan door de Taliban werd beschoten. Maar of dat nou zo'n slimme actie was...

Tijdens een concert in Los Angeles onderbreekt Madonna de show voor een serieus praatje over Malala:i een 14-jarige activiste uit Pakistan die onlangs in haar hoofd werd geschoten door de Taliban. Het meisje is inmiddels buiten levensgevaar en Madonna wilde haar een hart onder de riem steken.

Madonna zei tijdens haar concert: “Het 14-jarige meisje werd neergeschoten voor het schrijven van een blog over het belang van scholing. De Taliban stopte haar bus en beschoten haar. Snappen jullie het zieke en absurde hiervan?”

Ja, de mensen snappen de steun voor het meisje, maar snappen de stripact niet, meldt Emirates24. Op Twitter noemen mensen het een bizarre vorm van aandachtstrekkerij en een hele rare manier om een meisje van veertien te steunen. Tja, een blote tiet is inderdaad niet de beste manier om een tiener te steunen. Maar beoordeel de stripact van Madonna vooral zelf:

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app