Filmpje

Weer een stelletje?

16.10.2012 . 11.45

Gespot: Robert en Kristen samen

Het lijkt erop dat Robert Pattinson en Kristen Stewart weer bij elkaar zijn. Zondagavond gingen ze met een groepje vrienden drinken en dat zag er best gezellig uit. Zou hij haar d’r slippertje hebben vergeven?

Het Twilightkoppel ging in juli uit elkaar toen bekend werd dat Kristen een affaire heeft gehad met regisseur Rupert Saunders. Robert pakte zijn spullen en vertrok uit hun huis en de overspelige actrice vertelde iedereen die het maar wilde horen dat ze spijt had en dat ze haar vriendje terug wilde. Haar smeekbedes hebben effect gehad, het paar probeert het weer met elkaar.

Het stel werd zondagavond gespot in Los Angeles, Entertainment Tonight heeft er beelden van. Op het filmpje is te zien hoe ze afscheid nemen van hun vrienden en samen in een auto stappen. Volgens ooggetuigen waren de twee in een goed humeur en waren er geen spanningen.

Entertainmentwebsite TMZ verdenkt het paar er trouwens van iedereen voor het lapje te houden. Volgens hen kan het geen toeval zijn dat ze weer samen worden gezien precies een maand voordat het laatste deel van de populaire Twilight-serie in première gaat. De hereniging zou een PR-stunt kunnen zijn die iedereen doet verlangen naar de rode-loperinterviews met het stel. We zullen zien.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app