Sekstape

Love Sponge Bubba

16.10.2012 . 12.51

Hulk Hogan wil 100 miljoen dollar

Hulk Hogan wil geld zien voor het lekken van zijn bedprestaties. De worstelaar eist het astronomische bedrag van honderd miljoen dollar van de website Gawker, die de sekstape het web op slingerde. 

In de video, die zes jaar geleden is opgenomen, deelt Hogan het bed met de ex-vrouw van zijn goede vriend 'Bubba the Love Sponge'. De worstelaar sleept ook hen voor de rechter omdat hij denkt dat ze iets te maken hebben met het lekken van de tape.

In de aanklacht noemt Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, de schade die de video heeft aangericht 'ernstig, onherstelbaar en niet in geld uit te drukken'. Hij zou niet hebben geweten dat zijn gerollebol werd opgenomen. "De heer Hogan verwachtte redelijkerwijs dat hij in de slaapkamer privacy had", laat zijn advocaat weten. 
 
De spierbundel zegt dat hij toestemming heeft gekregen van Bubba om met z'n vrouw de lakens te delen, omdat het huwelijk op springen stond en het op deze manier weer wat spannender zou worden. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ duikt Bubba aan het einde van de sekstape op en zegt dat hij met pensioen kan als de beelden uitlekken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app