Geen liefde

‘Blonde frikadel’

16.10.2012 . 13.10

Brabant moet Barbie niet hebben

Als Barbie Scheveningen moest verlaten, zou ze het liefst in Brabant willen wonen. De sfeer en gemoedelijkheid bevalt haar wel. Er is slechts één minpuntje: Brabanders moeten de hoogblonde realityster niet hebben.

Omroep Brabant vroeg haar bezoekers in een poll of ze Barbie als buurvrouw zouden willen en daar werd niet warm op gereageerd. Van de 1200 stemmers, had negentig procent liever een andere buuf. 

Op het forum van de lokale nieuwswebsite wordt geen snipper van de Oh Oh Cherso-ster heel gelaten: “Doe het ons niet aan”, schrijft ene Nespresso. En Joep1234 tikt: “We hebben hier al genoeg geblondeerde frikadellen.”

Barbie heeft een aantal Brabanders op de kast gejaagd toen ze moesten betalen om haar te spreken op een feestje in Geldrop. Ene Anita vindt het een schande dat de reality-ster geld wilde hebben: “Ze moet zich schamen. Ik heb er wel 5 euro voor over als ze in Den Haag blijft met haar nepwimpers en die dikke verflaag op haar gezicht. Dat ze maar het goede voorbeeld geeft aan haar dochtertje.”

Gelukkig zijn er met het nodige speurwerk ook een positieve reactie te vinden. Met schrijft: “Waarom reageert iedereen zo afgunstig als iemand succes heeft. Alleen maar commentaar op iemand die je niet kent. Het was een briljante actie van de eigenaresse van de kleidingzaak. Heel Geldrop liep uit. Leuk toch dat mensen hier gelukkig van worden.”

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app