HIEP HIEP

HOERA

17.10.2012 . 08.01

Jelle Klaasen (1984)

We hebben vandaag de hele dag een smerige smaak in de mond. Het is namelijk de verjaardag van Jelle Klaasen (28), de dartkampioen die in augustus werd betrapt op het versturen van naaktfoto's aan een 15-jarig meisje met een verstandelijke beperking. 

Stel je voor. Je bent een jonge knaap en darter van beroep. Drie pijltjes gooien, naar het bord lopen, drie pijltjes gooien, naar het bord lopen, drie pijltjes gooien, naar het bord lopen. De godganse dag.

Je werkt dagelijks met naar oud zweet ruikende collega’s met bierbuiken en kalende schedels waarvan de meesten niet weten dat de aarde rond is. Das geen pretje.

Alhoewel. Dan hoeft het voor een twintiger nog niet dramatisch te zijn, als je maar veel geld verdient of veel mooie vrouwen om je heen hebt. Maar helaas, laat dat nou net niet het geval zijn in de wereld van Barney en Cootje. Integendeel. De meeste dartvrouwen zijn trollen, slagschepen of viswijven. Of alle drie tegelijk.

Dan heet je dus Jelle Klaasen, is je bijnaam The Matador en leef je in een dergelijke wereld. Dan ga je gekke dingen doen. En Jelle deed hele gekke dingen. Hij ging op de bank liggen, maakte een foto van zijn stijve piemel, stuurde hem op naar het verstandelijk gehandicapte minderjarige meisje dat hij kende en trok zich daarna eens lekker af.

Een paar daagjes later dacht ie ‘zo, dat was fijn, nog es doen.’ Hij maakte weer een foto van zijn stijve tampeloerus, dit keer een close-uppie. Stuurde het op, pakte weer een zaadlozinkje mee en ging lekker slapen. En een weekje later deed ie het weer. Ditmaal een foto met een stukje balzak erbij.

Daarnaast vroeg hij via Twitter wanneer hij van het arme meisje eindelijk eens wat materiaal terugkreeg. Een foto van een kameelteen in een zwembroekje bijvoorbeeld. En toen?

Toen werd hij betrapt, wakkergeschud en bood hij zijn excuses aan in de Dartskrant. En zo sta je voor je het weet bekend als die Indo-darter die vieze blote piemelplaatjes stuurt naar minderjarige gehandicapten. Ai, ai, ai.

Jelle, we hopen dat je je leven betert. Maak er een feestelijke dag van vandaag en bedenk: een nieuw jaar, een nieuw begin. Iedereen verdient een tweede kans.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app