Overdadig

Robijnen & Diamanten

16.10.2012 . 17.53

BH van 2 miljoen euro

Supermodel Allesandra Ambrósio is uitverkoren om een miljoenenbh te showen. De Floral Fantasy-set, zoals lingeriemerk Victoria's Secret het dure ondergoed noemt, is bedekt met onder andere diamanten.

Het ondergoed is ontworpen door London Jewelers, die ondanks hun naam wel gewoon uit Amerika komen. Het setje bestaat uit een bh met amethisten, safieren, robijnen en diamanten en een riempje.

Tussen Allesandra's borsten prijkt straks ook een enorme 20 karaats diamant. Bij de bh hoort een riem waarop meer dan 5.200 edelstenen gelijmd zitten. De prijs is niet mis: 2,5 miljoen dollar, omgerekend 2 miljoen euro.

Allesandra heeft net een zoontje gekregen en is keihard aan het trainen geslagen, zodat ze straks in het ondergoed past. Ze is iedere dag in de sportschool te vinden en volgt een streng dieet dat bestaat uit sap, rauwe boerenkool en vis. Al deelt ze af en toe wel stiekem een taartje met haar 4-jarige dochtertje, vertelt het model aan People.

De bh en het afgetrainde lichaam van Allesandra zullen in december op de catwalk te zien zijn in de jaarlijke modeshow van Victoria's Secret. Nerveus is ze niet, want ze heeft altijd al zo'n duur stukje stof willen showen. "Ik voel me erg kalm, ik heb heel lang op dit moment gewacht." Nu maar hopen dat ze niet omvalt van de honger, als ze straks voor miljoenen aan diamanten om haar borsten heeft zitten.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app