Leugens

Geen glazen gewassen

17.10.2012 . 08.37

Theedoek Badr Hari vol met bloed

Schokkend nieuws in de zaak Badr Hari: de kickbokser heeft tegen ons gelogen! Weet je nog die theedoek hij op Sensation White - volgens eigen zeggen – heeft gebruikt om glazen mee af te drogen? De politie heeft er bloedsporen van de mishandelde Koen Everink op gevonden. En dat bloed zat vast niet op de glazen, maar gewoon op zijn vuisten.

Getuigen verklaarden direct na de mishandeling dat ze Badr met een theedoek om zijn hand het feest hadden zien verlaten. Volgens getuigen had hij de doek nodig omdat hij bloedde, maar daar was volgens de vechtersbaas niets van waar. Badr liet toen nog weten dat hij geen vechtpartij had gezien en dat hij die theedoek had gebruikt om glazen te poetsen. Dat deed ‘ie gewoon wel eens. 

Terwijl Badr volhoudt dat hij Everink alleen met de buitenkant van z’n hand een tikkie heeft gegeven, verzamelt het Openbaar Ministerie steeds meer bewijs waaruit blijkt dat hij een grotere rol speelt dan hij tot nu toe zegt.

De Telegraaf schrijft over het onderzoek dat het NederlandsForensisch Instituut (NFI) heeft gedaan op de theedoek. Volgens het NFI kan de doek niet vol met Hari’s en Everink’s bloed zitten als er slechts een klein tikkie is uitgedeeld.

Ondertussen zit de kickbokser nog steeds in voorarrest, de eerste voorbereidende zitting wordt op 2 november gehouden.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app