Twijfels

Einde Real-life soap

17.10.2012 . 10.03

Zijn we van Barbie verlost?

De laatste aflevering van Barbie’s Baby zit erop en er is een grote kans dat we nu eindelijk van Barbie’s real-life soaps zijn verlost. Aan Story vertelt de peroxide-blonde moeder dat ze twijfelt over een vervolg. Wij hebben geleerd: bij twijfel, niet doen.

Het zijn zware weken geweest voor Barbie. De bevalling van dochtertje Angelina was geen pretje en terwijl de dokter de laatste hechting dichtknoopte, moest ze alweer met haar snoetje op tv. Dit resulteerde in een weekje gedwongen rust omdat de nieuwbakken moeder het allemaal niet meer trok. “Het is me gewoon te veel geworden”, vertelt ze Story. 

Barbie: “Er werd steeds meer van me verwacht en dat ging gewoon niet meer. Eigenlijk had ik na de bevalling rust moeten pakken. Ik kon niet meer denken, alles was me gewoon teveel. Omdat Angelina ’s nachts de fles krijgt, zijn de nachten kort. Ik was daar al voor gewaarschuwd, maar ik dacht ‘Dat doe ik wel even’. Nou niet dus, het licht ging even uit.”

De real-life soaps Oh Oh Cherso, Barbie's Bruiloft en Barbie's Baby hebben de blondine veel gebracht, maar waarschijnlijk niet zoveel als mensen denken. Ze vertelt het weekblad dat ze er financieel bijna niets wijzer van is geworden. Om toch boodschappen te kunnen doen, willen Barbie en echtgenoot Michael winkels blijven openen: “Dat zijn klussen die on geld opleveren. Het is ons werk geworden.”

Een nieuwe soap zien de Hagenezen niet direct zitten. Barbie: “Als RTL met het verzoek komt voor een vervolg, dan weet ik niet wat ik moet antwoorden. Daar moet ik goed over nadenken.”

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app