HIEP HIEP

HOERA

26.10.2012 . 07.43

Hillary Clinton (1947)

Vandaag stompen we een paar corpulente stagiaires in elkaar die hun getrouwde bazen oraal hebben bevredigd. Zo nemen we wraak voor de jarige Hillary Clinton, die 65 wordt.

Hillary is momenteel één van de belangrijkste vrouwen op aarde. Als rechterhand van Obama en als minister van Buitenlandse Zaken van de VS heeft ze behoorlijk wat in de melk te brokkelen. We zien een intelligente en sterke vrouw, maar dat was niet altijd zo. Vroeger was Hillary toch altijd een beetje zielig.

Dat komt natuurlijk omdat de hele wereld heeft kunnen vernemen hoe haar man Bill vreemdging met zijn stagiaire. Sterker nog, iedereen weet dat de toenmalige Amerikaanse president zijn sigaar in de natte doos van de jonge Monica Lewinsky duwde. En dan is 'sigaar' niet eens een synoniem voor piemel. Hij bracht daadwerkelijk zijn bolknak in haar schede om er daarna aan te ruiken en hem later rustig op te roken. Hihi. Gekke Bill.

Dat dit smeuïg roddelnieuws wereldkundig wordt gemaakt is natuurlijk fantastisch. Een soap op het allerhoogste niveau. Het laat zien dat een president, net als iedereen, houdt van rare geile spelletjes. Het is alleen wat minder leuk voor zijn vrouw.

Menig vrouw wil de stijve staaf van haar man eraf hakken , de presidentiële balletjes eraf draaien en ze in de soep gooien. Hillary deed dat niet. Ze bleef haar man steunen. Zware tijden voor het gezin Clinton, en met name Hillary.

Net als een feniks die uit haar eigen as herrijst kwam Hillary ijzersterk terug. Ze stapte uit de schaduw van haar man en koos voor zichzelf.

Hillary was altijd de vrouw achter Bill, maar nu is Bill de man achter Hillary. En zo zien wij dat graag. We hopen dat ze de knappe stagiares voor het uitzoeken heeft en revanche neemt. We hopen dat ze de prachtigste knapen berijdt als een ware amazone. Zo krijgt Bill een koekje van eigen deeg en hebben wij wederom een echtelijke soap om van te smullen.

Lieve Hillary, een fijne dag. Misschien is het goed om te weten dat Monica er spijt van heeft. De bitch.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app