Diva-oorlog

‘Liever droog brood’

17.10.2012 . 12.14

Patricia: Patty heeft geen niveau

Patricia Paay is op oorlogspad en haar prooi is Patty Brard. In Story vertelt de diva dat ze zich nooit zou verlagen tot de programma’s waar collega Patty aan meewerkt zoals Sterren Springen. Patries: “Ik eet nog liever droog brood dan af te dalen naar dat niveau. Nooit van m’n leven.”

De dames werkten nog niet zo heel lang geleden samen in Diva’s Draaien Door waar ze mensen in financiële problemen probeerden te helpen. Dat was een programma waar Patricia zich wel in kon vinden. De dingen die Patty daarna is gaan doen, zoals Sterren Springen en de hypnoseshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben, vindt zij te min. 

Patricia: “Ik vind dat je je klasse moet bewaren. Als ik van duikplanken ga springen of andere dingen ga doen, gooi ik alles te grabbel. Dan maar geen geld op de rekening. Ik wil dicht bij mezelf blijven.

En Patricia’s rekening lijkt behoorlijk leeg te blijven. Waar Patty in haar badpak de ene na de andere tv-klus binnen harkt, heeft de presentatrice even niet zoveel om handen. Ze krijgt wel aanbiedingen voor nieuwe programma’s, maar die wijst ze naar eigen zeggen allemaal af. Ze hoopt volgend seizoen wel weer jurylid te zijn in een nieuwe serie van Holland’s Got Talent, maar daar is ze nog niet voor gebeld.

Patty begint binnenkort met de opnames van een nieuw seizoen Echte meisjes in de jungle. Een klus die zij te danken heeft aan haar glitterbadpak.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app