HIEP HIEP

HOERA

28.10.2012 . 08.57

Julia Roberts (1967)

Vandaag lachen we al onze onze tanden bloot. We eren daarmee de vrouw met het grootste gebit van Hollywood, Julia Roberts. Ze wordt 45.

Een normaal mens heeft 32 tanden en kiezen. Er kan er wel eens eentje uitvallen of wegrotten, dus minder kan ook. Maar meer dan 32 tanden komt niet voor. Behalve bij Julia Roberts. Die gaat door het leven met 84 hagelwitte tanden in haar mond. En ze laat ze allemaal maar wat graag zien.

Julia is één en al gebit. Wat een enorme rij witte blinkers heeft die in haar mond! En lachen dat ze doet. Lachen! Zo kunnen wij ons iedere keer weer gratis verbazen over het enorme aantal stalend witte tanden. Er lijkt geen einde aan te komen.

Hoe hou je zo'n gigantische hoeveelheid tanden wit? Hoe voorkom je dat de tand des tijds sporen achterlaat op je gebit? Julia heeft daar een geheim middeltje voor. Ze poetst haar tanden namelijk met bakpoeder. Ja, echt waar. Heeft ze van haar opa geleerd. Beetje bakpoeder op de tandenborstel en schrobben maar!

Die enorme hoeveelheid perfecte witte steentjes passen niet in een gemiddelde mond. Julia heeft dan ook een enorme waffel. Groter dan die van Mick Jagger en Steven Tyler bij elkaar. De mond van Julia is dan ook een legende op zich. Met een eigen Facebook-pagina. En er zijn hele forums die ingaan op de vraag of haar mond niet te groot is voor haar gezicht. Wij vinden eerder dat haar hoofd te klein is voor haar mond. Het is maar hoe je het bekijkt.

Als je beroemd bent, worden er natuurlijk ook grapjes over je gemaakt. En bij Julia gaan die altijd over haar mond en tanden. Ze zou op een paard lijken. Op een Afghaanse windhond. En op Janice van The Muppets. Er gaat ook een hardnekkige roddel dat ze een Big Mac in één hap kan opeten. Gelukkig trekt Julia er zich niet van aan en blijft breed lachend door het leven gaan.

Lieve Julia, een fijne dag. Gewoon blijven lachen en stiekem windjes laten!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app