HIEP HIEP

HOERA

19.10.2012 . 07.32

Sascha Visser (1988)

Iedere dag is er wel een zoogdier jarig dat zich bekende Nederlander mag noemen. Vandaag is Sascha Visser het feestvarken. Hij wordt 24 en omdat hij dat zo graag wil, mag hij iets over zichzelf vertellen.

"Hoi ik ben Sascha en vandaag jarig. Joepie! Haha. Nou goed, waar zou ik es beginnen? Er is zoveel over mezelf te zeggen.

Ok. Ik speelde als kind mee in de komedieseries Ben zo Terug, Oppassen!!! en Kees & Co. Een hele leerzame periode was dat. En ik ben God nog steeds dankbaar dat ik Nikkie Plessen daar heb leren kennen.

Ik was vroeger bijna profvoetballer geworden. Bij Feyenoord of Sparta. Echt! En laat ik trouwens over één ding meteen duidelijk zijn. Ik ben geen homo.

Sterker nog. Ik kan niet van de meisjes afblijven. Ik werd al op mijn dertiende ontmaagd. Ze was vijf jaar ouder. Ik was heel erg zenuwachtig en ik zweette me kapot. Uiteindelijk lukte het, maar vraag me niet hoe!

Ik heb ook regelmatig onveilige seks gehad. Tja, condooms zijn gewoon onhandig. Dan moet je zeker op het hoogtepunt ineens naar de badkamer rennen om zo’n ding te halen. Ik denk dan vaak: 'laat maar zitten'.

Ik vind mezelf ook absoluut geen lekker ding. Ook ben ik niet ijdel. Ik stap uit de douche en loop meestal zo de deur uit.

Het kan gek lopen in het leven. Twee jaar geleden geloofde ik nog niet dat ik ooit trouw aan een meisje zou kunnen zijn. Maar sinds ik een relatie heb met Ellen (hockeyster Ellen Hoog, LG) ben ik veranderd. Ik hoop nu dat monogamie bestaat. Maar ik ben nog steeds geen romanticus in de zin van brandende kaarsjes en rozen.

Want ik vind nog steeds een eigen huis en een eigen leven met mannenweekenden belangrijk. Al zijn de momenten waarop ik gelukkig ben, steeds vaker de momenten met Ellen."

Sascha, bedankt voor alle info! Fijn om te weten. We wensen je veel plezier vandaag. En vergeet alsjeblieft niet om nog een foto te twitteren van je naakte bovenlichaam. In zwarte onderbroek, met tijdschriftje, op de buik, lachend, tijdens het tatoeëren, met de benen wijd, op het strand, met je kont erbij, of zoals bij Let’s Dance. Allemaal goed!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app