Sporen wissen

Speedverslaving

19.10.2012 . 11.36

Daarom schoor Britney d'r kop kaal

Die ex-manager van Britney Spears is wel een doorzetter: hij moet en zal haar kapot maken. Eerst riep hij dat een drugshond crystal meth in haar huis had opgesnuffeld, maar dat maakte weinig indruk. Nu heeft hij bedacht dat Brit verslaafd was aan speed en haar kop kaalschoor om het bewijs te verhullen.

Sam Lutfi zei dit donderdag tijdens de rechtszaak die hij tegen de zangeres aanspande, melden Amerikaanse media. Lutfi is boos op Britney en haar ouders, omdat ze contractbreuk zouden hebben gepleegd.

Gelukkig voor Lutfi werkte hij met Spears in de tijd dat ze als een zielig kaalgeschoren hoopje ellende door het leven ging: munitie zat dus. Lutfi zegt nu dat Spears haar haar eraf haalde om te voorkomen dat haar lokken getest zou worden op drugs. Maar in 2010 zei hij nog tegen TMZ zei dat er niets loos was met Brit en dat die glimmende schedel een vorm van zelfexpressie was. 

Spears dwong drie jaar geleden een contactverbod af tegen Lutfi, omdat hij de volledige controle over haar leven zou willen overnemen. Zij beweert dat hij haar juist aan de drugs heeft geholpen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app