'Toyboy van 20'

Familie is geschokt

24.10.2012 . 14.49

'Vader Jessica Simpson homo'

De vader van Jessica Simpson heeft zijn familie overstuur gemaakt. Joe zou twee maanden geleden bekend hebben gemaakt, dat hij homo is. De ex-dominee heeft er ook meteen aan toegevoegd dat hij nu een relatie heeft met een 20-jarige jongen.

Volgens The National Enquirer heeft Joe een tijdje geleden zijn familie bij elkaar geroepen om het nieuws te vertellen. "Hij heeft geprobeerd om het huwelijk met Tina voort te zetten, maar hij kan niet langer ontkennen dat hij gevoelens heeft voor mannen", zegt een vriend van de familie. "Volgens Joe was het niet eerlijk voor hem, maar ook niet voor haar om zo door te gaan."

We zitten nog altijd te wachten op het officiële bericht van de scheiding tussen Joe en Tina. Er zijn al een tijdje geruchten dat het behoorlijk rommelt in het christelijke huwelijk van de twee. Volgens het blad heeft Tina op 24 september de scheidinspapieren ingediend met als reden 'onoverkomelijke verschillen'. 

De situatie is Joe niet in de koude kleren gaan zitten. Hij is de laatste tijd behoorlijk van 't pad af geraakt volgens de vriend van de familie en werd laatst nog gearresteerd voor rijden onder invloed. Jessica haar wereld zou na haar vaders onthulling zijn ingestort.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app