Ex-vriend

Reden break-up

25.10.2012 . 10.00

'Katie Price is helemaal gestoord'

Katie Price en haar verloofde Leandro Penna maakten gister bekend dat de relatie over is. De stoeipoes zei dat de twee als vrienden uit elkaar waren gegaan, maar blijkbaar wil Leandro geen vrienden blijven. Hij zegt dat zijn ex helemaal gestoord is en hij blij is van haar af te zijn.

Volgens Katie is de relatie op de klippen gelopen omdat ze te weinig tijd voor elkaar hadden, maar daar denkt Leandro anders over. Hij zegt tegen het Zuid-Amerikaanse weekblad Caras dat hij Jordan heeft verlaten omdat hij helemaal gek werd van haar gedrag. "Ik heb geen idee wat er mis is met haar, maar ze is volkomen gestoord."

Wat er precies is voorgevallen wil het Argentijns topmodel niet zeggen. Leandro is niet van plan ooit weer terug te gaan naar de rondborstige Katie. "Het is echt over. Wat in februari nog zo mooi begon, is nu tot een einde gekomen. Haar hersenen functioneren niet normaal of in ieder geval zitten er een paar draadjes verkeerd."

Leandro wil z'n exzo snel mogelijk vergeten. Hij is gaat over een paar dagen terug naar zijn thuisland Argentinië om daar verder te gaan met zijn carrière als model.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app