advertentie
advertentie
advertentie

Stout

Negeert advies

16.04.2012 . 17.31

Lindsay gaat los op festival

Lindsay Lohan heeft het advies van haar rechter genegeerd en is het afgelopen weekend toch los gegaan op het Amerikaanse muziekfestival Coachella.

Lindsay gaat los op festival
Lindsay heeft het naar haar zin op Coachella

De actrice is sinds eind vorige maand van haar proeftijd af, maar rechter Stephanie Sautner had haar wel op het hart gedrukt om clubs en feestjes zoveel mogelijk te vermijden. Een ingewijde vertelt aan TMZ dat Linsday zelf vindt dat ze wel goed naar de rechter luistert: een muziekfestival valt volgens haar niet onder 'clubs en feestjes'.

Ze snapt de ophef dan ook niet. Coachella is een populair festival onder beroemdheden en de 25-jarige Lindsay was er de afgelopen jaren ook te vinden. Het feit dat ze nu van drugs en drank af is, hield haar dit jaar daarom niet tegen. La Lohan zegt dat ze geen alcohol heeft gedronken en dat ze zich goed kan beheersen, ook op plekken waar veel verleidingen zijn.

Het feestgedrag van de actrice kwam eerder deze maand ook al in opspraak, omdat een vrouw beweerde door Lohan te zijn aangevallen in een bar. Niet waar, zegt Lindsay, zij beweert dat ze die avond braaf thuis op de bank tv zat te kijken. De politie onderzoekt nu wat er precies gebeurd is.

Of ze op dit moment nou drinkt of niet, al het feesten heeft z'n weerslag op Lindsay's uiterlijk. Een paar jaar geleden stond ze nog bekend om haar schoonheid, maar in een recente WTF poll vonden de meeste bezoekers haar niet 'hot', maar 'not'.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

advertentie

Hot or not?

advertentie
advertentie
advertentie