Imago

Strategie

25.10.2012 . 13.02

Relatie Selena en Justin is nep

Tienerkoppel Selena Gomez en Justin Bieber: ware liefde of slimme strategie? Al maanden worden de twee tot over hun oren verliefd met elkaar gespot, maar hoeveel hiervan is waar? De liefde tussen Gomez en Bieber is meer een business deal geworden dan dat het nog echt romantisch is. Dit beweert althans een bron, die dichtbij het stel staat, tegenover Radar Online.

“De relatie van Justin en Selena is niet het sprookje waar ze de fans in willen laten geloven”, aldus de bron. “Justin is wel echt stapelgek op Selena, omdat zij zijn eerste echte liefde is, maar Selena ziet het meer als een plicht bij hem te blijven. Hij is goed voor haar imago.” De bron onthult ook dat niet alleen de zangeres dit denkt, maar ook haar hele team. Ze zouden haar zelfs pushen om bij hem te blijven.

“Daten met Justin is goed voor Selena’s merk. Samen zijn ze een merk”, beweert de bron. En om het pijnlijke verhaal compleet te maken, doet de loslippige bron er ook nog een schepje bovenop: mocht Justin ooit aan lager wal raken, dan zou ze ‘m gelijk dumpen. Jammer voor kleine Bieber, maar wel goed nieuws voor zijn fans. Misschien maken zij dan eindelijk een kans bij de wereldster. En de fans hoeven hem niet om zijn geld of status. Die willen Bieber gewoon om z’n vlotte koppie en glanzende haar.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app