Massage

Ontspanning

25.10.2012 . 15.39

Mariah laat zich 8 uur lang kneden

Die gekke Mariah Carey. De diva heeft de laatste tijd zoveel stress gehad, dat ze wel een goede massage kon gebruiken. Hoe lang die duurde? Acht uur maar liefst. En geen rustgevende muziekjes op de achtergrond, maar de film Bruno van Sacha Baron Cohen. Op repeat.

De zangeres belde een masseuse en had haar gevraagd de film tijdens de massagesessie telkens te herstarten. Een snelle rekensom leert dat Carey de film zo’n vijf keer heeft gezien. Een bron zegt tegen The Sun: “De masseuse verdiende hiermee 1.500 dollar. De film Bruno loopte de hele tijd.” Of dit Mariah nu echt heeft helpen ontspannen, is nog maar de vraag.

Arme Mariah is druk met de opnames voor American Idol en dit gaat niet over rozen. Ze heeft namelijk flinke bonje met collega Nicki Minaj. Presentator Ryan Seacrest probeert de boel een beetje te sussen en zegt: “Het is nooit saai tussen die twee, maar aan het einde van de dag lachen we erom met elkaar en geven elkaar een dikke knuffel.” We kunnen het maar nauwelijks geloven. Mariah, pak je rust. Je zult het nodig hebben wanneer je tijdens de liveshows in januari zij aan zij dit met aardsrivale Minaj.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app