'Hulp nodig'

Advocaat is woest

25.10.2012 . 16.29

Lindsay Lohan is bankroet

De financiële problemen van Lindsay Lohan stapelen zich op. De actrice blijft maar met geld smijten. Volgens de mensen om haar heen komt dit door haar roekeloze gedrag en wordt het tijd dat ze hulp krijgt.

Website TMZ heeft smsjes in handen die Lindsay's broer Michael en haar advocaat Dave Feldman naar elkaar stuurden. Uit de smsjes blijkt dat LiLo ruim 115.000 euro heeft gekregen voor een schnabbel van een energiedrankje en dat hele bedrag aan haar broertje heeft gegeven.

Broer Michael heeft het geld veilig op de bank gezet, maar de actrice is bang dat moeder Dina, met wie ze knallende ruzie heeft, toegang heeft tot die bankrekening en het geld naar haar eigen rekening zou overmaken.

LiLo's advocaat is woest omdat Lindsay hem niks over het geld heeft verteld. Feldman zegt dat als ze dat wel had gedaan, ze meer had kunnen verdienen en het geld veilig afgeschermd was geweest.

In de smsjes is ook te lezen dat hij zich enorm zorgen maakt om Lindsay en haar financiële situatie. Iets waar haar vader zich ook al zorgen om maakt. Volgens hem gaat zijn dochter met de verkeerde vrienden om en is ze verslaafd aan van alles en nog wat.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app