Eva is vrij!

Ze zijn nog vrienden

30.10.2012 . 08.02

Verkering Bram en Eva uit

Het is over en uit tussen Eva Jinek en Bram Moszkowicz. De 34-jarige presentatrice en de 52-jarige advocaat hebben in een gezamenlijke verklaring laten weten dat een vriendschappelijke relatie beter bij hen past.

In september waren er al geruchten dat het glamourpaar uit elkaar zou zijn, maar die werden toen hardgrondig ontkracht. “Onzin!”, lieten ze toen nog weten. Afgelopen maanden is dhr. Moszkowicz ook een aantal keer gezien met vrouwen die niet op Eva lijken en dat kan kloppen. 

Volgens de verklaring, die de Telegraaf dinsdagochtend op de voorkant van de krant publiceerde, is het al een tijdje uit:

“Eva Jinek en Bram Moszkowicz hebben enige tijd geleden besloten uit elkaar te gaan. Dit nadat zij tot de conclusie kwamen dat een vriendschappelijke relatie beter bij hen past. Omdat Eva en Bram zelf wilden verklaren wanneer ze het nieuws naar buiten zouden brengen, zijn zij niet ingegaan op de media-aandacht rondom hun relatie.”

Eva en Bram hadden sinds mei 2010 verkering.

Misschien is het ook maar beter voor Eva dat ze niet meer met Bram gezien wordt. Hij ligt de laatste maanden nogal onder vuur. Volgens de fiscus is hij 'structureel bezig geweest zaken te verhullen en kan hij dat niet anders dan opzettelijk hebben gedaan'. Daarvoor heeft hij maandag een schikking getroffen die hem waarschijnlijk een paar ton gaat kosten. 

Moszkowicz wordt ook beschuldigd van het aannemen van grote sommen contant geld zonder dat netjes te melden. En dat mag dus niet. Dinsdag beslist de tuchtrechter of en hoe de advocaat hiervoor gestraft wordt. Het kan hem een schorsing van een jaar opleveren.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app