Eindelijk

Verstandig

30.10.2012 . 09.40

Octomom duikt afkickkliniek in

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Zolang we Octomom, moeder van veertien koters, kennen, is ze het spoor al bijster. Daar probeert ze nu verandering in te brengen door in te checken in een afkickkliniek. Go Octo!

Nadya Suleman, zoals Octo echt heet, laat al haar kids achter en zal dertig dagen achter elkaar de kliniek in duiken, meldt TMZ. Een woordvoerder van de spraakmakende realityster vertelt dat Nadya zelf heeft besloten naar het Chapman House Drug Rehabilitation Center in Californië te gaan, omdat ze afhankelijk zou zijn geworden van medicijn Xanax. “Nadya wil van de Xanax af, die ze tegen de stress voorgeschreven heeft gekregen van haar dokter. Ze wil nu leren om zelf met haar stress en vermoeidheid om te gaan, samen met een professioneel team. Ze wil de beste moeder mogelijk zijn”, aldus de woordvoerder.

Octo laat haar kinderen niet met lege handen achter; er zijn drie nannies en twee vrienden om voor ze te zorgen, plus een chauffeur. Eerder leek het erop dat de moeder financieel aan de grond zat, maar haar carrière als pornoster lijkt haar vruchten af te werpen, waardoor ze genoeg geld verdient om de rehab te betalen. Toch heeft de instelling haar aangeboden de rekening te betalen. En Octo zou Octo niet zijn als ze dat aanbod af zou slaan…

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app