Nieuwe show

Niet in kraamkamer

17.04.2012 . 22.21

Barbie's baby krijgt eigen soap

Barbie's bruiloft hebben we gehad, de foto's hebben we gezien, de voorspellingen zijn gedaan, dus is het tijd voor een nieuwe soap. De baby in Barbie's buik krijgt zijn eigen show op RTL.

De Haagse Oh Oh Cherso-ster gaat van 'Barbie's Bruiloft' naar 'Barbie's Baby', want de camera's blijven haar volgen tijdens haar zwangerschap, zei ze dinsdag in de radioshow van Jeroen van Inkel bij Q-music.

"Ik vind het hartstikke leuk dat er een tweede serie komt, en mijn familie ook", zei Barbie, die met camera's constant in de buurt zal moeten minderen met haar grootste hobby. Op de vraag of ze er goed voor wordt betaald, antwoordde ze: "Tuurlijk, anders had ik het niet gedaan. Iedereen verdient er gewoon lekker zijn boterham mee."

Een krijsende Barbie of een dampende plancenta krijgen we niet te zien. De camera's staan er waarschijnlijk niet pontificaal bovenop als Barbie aan het bevallen is. Maar na de bevalling mogen de televisiekijkers gewoon weer meegluren, zegt de realityster.

In 'Barbie's Bruiloft' werd dinsdag bekend dat de Haagse in verwachting is van een dochter. Barbie, die eigenlijk Samantha heet, is dolgelukkig met het nieuws. "Yes, ik krijg een Barbie", was haar reactie. De blondine is van plan het hele huis om te toveren tot Barbie-huis. "Alles wordt roze."

Kersverse echtgenoot Michael is niet bang dat hij straks niks meer te zeggen heeft in een huis vol vrouwen. "Ik blijf toch de man des huizes." 'Barbie's Baby' is vanaf augustus te zien bij RTL5. Barbie is ook in augustus uitgerekend.

Tijdens haar huwelijksdag had Barbie een blackout. ''Ik heb het gewoon zo moeilijk'', snotterde de blondine. Bekijk de beelden.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app